BLOG

Photofacts Academy is een slim idee met veel uren aan uitleg over fotografie en fotobewerking. Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderde fotografen die meer willen leren. De video’s zijn in het Nederlands en worden gemaakt door verschillende gespecialiseerde fotografen. Bijvoorbeeld, er is een masterclass landschapsfotografie door Bas Meelker, macrofotografie door Mike Muizebelt en studiofotografie door Pascal Vandecasteele.

Voor een vast bedrag krijg je toegang tot meer dan 100 fotografiecursussen. In plaats van aparte cursussen te kopen, kun je met een abonnement van €169,- (2023) een heel jaar lang onbeperkt fotocursussen volgen. Elke maand wordt er een nieuwe cursus toegevoegd, dus er is altijd iets nieuws te leren. Het abonnement wordt niet automatisch verlengd, dus je zit nergens aan vast. Dat vind ik een groot pluspunt.
Gratis fotocursussen kijken
Benieuwd naar de kwaliteit van de video’s? Neem dan even de tijd om het introductiefilmpje van 2 minuten te bekijken..
https://player.vimeo.com/video/771476484
Of…kijk twee weken gratis met een proeflidmaatschap.

Geen automatische verlenging;een belangrijk voordeel is, dat je nergens aan vastzit,

Hier zijn voorgestelde fotolocaties aan de Friese kust:

1 National Park Schiermonnikoog:

Op dit betoverende eiland vind je adembenemende duinen, uitgestrekte stranden en prachtige natuurlijke landschappen. Het is de ideale omgeving voor liefhebbers van landschapsfotografie.

2. Harlingen Harbor:

Verlies jezelf in de schilderachtige havenstad met haar levendige huizen en kleurrijke boten. Je zult versteld staan van de fotomogelijkheden die hier te vinden zijn. Bovendien kun je vanuit deze stad vertrekken met veerboten naar de betoverende Waddeneilanden.

3. Ameland Beach:

Geniet van de rustige sfeer en het uitgestrekte zandstrand op dit populaire strand. Laat je creativiteit de vrije loop en leg prachtige strandfoto’s vast.

4. De Vleijen near Oudemirdum:

Verken dit schitterende gebied met zijn gevarieerde landschappen, zoals bossen, heidevelden en waterpartijen. Elke hoek biedt unieke mogelijkheden voor natuurfotografie en adembenemende landschapsopnames..

5. Sneek:

Betreed het historische hart van deze stad, met zijn oude grachten, charmante bruggen en prachtige architectuur. Je zult versteld staan van de fotogenieke schoonheid die deze plek te bieden heeft.

 

Keith Cooper, is een architectuur- en industriële fotograaf (Northlight Images) hij geeft ook training in fotografie en moderne fotografische technieken aan individuen en bedrijven. Op maat gemaakte één-op-één training over geavanceerd printen en gespecialiseerde fotografie zoals tilt/shift-lenzen.

Zijn video’s zijn bedoeld om zijn ervaring, technische kennis en expertise in fotografie, drukwerk, kleurbeheer en de fotografie door te geven, in de hoop dat ze je zullen helpen een betere fotograaf te maken, of je nu een getalenteerde amateur-, professionele jobbing-fotograaf bent of nieuw in de wereld van digitale fotografie en drukwerk.

Meer info, artikelen, recensies en editorials: https://www.northlight-images.co.uk/keiths-photography-blog/

Voor een volledige gecategoriseerde lijst van al zijn 600+ video’s, zie:Klik hier voor zijn video overzicht

error: Content is protected !!