Links

Interessante sites:
Harmen Piekema (1982) werd geboren in Koudum, een klein Fries dorp omgeven door velden, meren en bossen. Hier werd zijn liefde voor de natuur aangewakkerd. Zijn vader leerde hem de kneepjes van de (toen nog analoge) fotografie. Ondanks zijn liefde voor de natuur, begon Harmen in eerste instantie als studio- en fashionfotograaf.Maar enkele jaren geleden volgde hij zijn hart en won de pure, rauwe schoonheid van de natuur het van “opgepoetste” studiomodellen.Hier zijn YouTube kanaal.

Albert DROS is een 34-jarige fotograaf uit Nederland. Hij staat bekend om zijn extreme passie voor landschapsfotografie en wil altijd unieke foto’s maken. Vulkanen, zonsverduisteringen voor meer info klik hier.

Bas Meelker is een toonaangevend landschapsfotograaf, schrijver, geëngageerd spreker en geeft workshops.

Benro werkt nauw samen met een aantal topfotografen. Deze horen stuk voor stuk bij de besten in hun vakgebied. Deze ambassadeurs zijn voor Benro een zeer belangrijke bron van informatie en zij dragen daarmee bij aan de ontwikkeling van de Benro producten voor meer informatie klik hier.

Mijn Flickr account klik hier.

De nieuwste foto’s in het blad Zoom een fotoblad voor amateurfotografen klik hier voor het blad.

Ruben Smit is een gepassioneerd ecoloog en fotograaf. Op zijn site laat hij fantastisch werk zien, klik hier en je zult verbaasd zijn.

Ronald Tilleman is een enthousiast architectuurfotograaf zijn werk is te op Ronald Tilleman Photography te zien.

Fotoclub Noorderlicht klik hier.

Fotoschool Apeldoorn voor meer info klik hier.

De fotografie staat bol van allerlei termen en andere ingewikkelde woorden. Laat ik er zoveel mogelijk eens kort aanstippen klik hier.

A quick guide on using Polarising Filters.
Would you prefer deep blue skies in your shots or wishy-washy pale ones? If you want deep blue, then that can be achieved by investing in a polarising filter. In fact, this amazingly versatile little accessory will improve your imaging in a whole range of ways. more info
click here

2 gedachten over “Links

  1. Hallo! Je heb een mooie foto gemaakt van mij en mijn dochter op de ballonfeesten. Zou ik die van je kunnen kopen? Groet Martine
    Noordelijk ballonvaartcentrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.