Links

Interessante sites:

Video off Nigel Danson Why I changed to full MANUAL SETTINGS after 30 years and recommends Nordvpn.com It’s risk-free with Nord’s 30-day money-back guarantee!

Harmen Piekema (1982) werd geboren in Koudum, een klein Fries dorp omgeven door velden, meren en bossen. Hier werd zijn liefde voor de natuur aangewakkerd. Zijn vader leerde hem de kneepjes van de (toen nog analoge) fotografie. Ondanks zijn liefde voor de natuur, begon Harmen in eerste instantie als studio- en fashionfotograaf.Maar enkele jaren geleden volgde hij zijn hart en won de pure, rauwe schoonheid van de natuur het van “opgepoetste” studiomodellen.Hier zijn YouTube kanaal.

Bas Meelker is een toonaangevend landschapsfotograaf, schrijver, geëngageerd spreker en geeft workshops.

Benro werkt nauw samen met een aantal topfotografen. Deze horen stuk voor stuk bij de besten in hun vakgebied. Deze ambassadeurs zijn voor Benro een zeer belangrijke bron van informatie en zij dragen daarmee bij aan de ontwikkeling van de Benro producten voor meer informatie klik hier.

Mijn Flickr account klik hier.

De nieuwste foto’s in het blad Zoom een fotoblad voor amateurfotografen klik hier voor het blad.

Ruben Smit is een gepassioneerd ecoloog en fotograaf. Op zijn site laat hij fantastisch werk zien, klik hier en je zult verbaasd zijn.

Ronald Tilleman is een enthousiast architectuurfotograaf zijn werk is te op Ronald Tilleman Photography te zien.

Fotoclub Noorderlicht klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.